Ahoj,
1) U této otázky tě můžu odkázat do tématu -
2) Ano, pokud přikládáš kartičku s princeznou k městu které máš obsazené svou figurkou musíš ji z města odebrat.
3) Vílu můžeš přemístit pouze když na právě přiloženou kartičku můžeš umístit figurku ale rozhodneš se že neumístíš. Při umísťování kartičky se sopkou figurku umístit nemůžeš, takže nemůžeš přemístit ani vílu. U princezny můžeš přemístit vílu pouze v případě že kartičku přiložíš k neobsazenému městu a nic na ni neobsadíš. Pokud přiložíš kartičku s princeznou k obsazenému městu, v tom případě nesmíš umístit žádnou svou figurku, takže nemůžeš přemístit ani vílu.
Já osobně jsem pro pravidla která jsem tu napsal :).
Snad se mi povedlo ti vše dostatečně vysvětlit, pokud máš ještě nějaký dotaz klidně se zeptej. ;)
1) U této otázky tě můžu odkázat do tématu -
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
- ve kterém v úvodním obrázku je odpověď na tvou otázku. :)2) Ano, pokud přikládáš kartičku s princeznou k městu které máš obsazené svou figurkou musíš ji z města odebrat.
3) Vílu můžeš přemístit pouze když na právě přiloženou kartičku můžeš umístit figurku ale rozhodneš se že neumístíš. Při umísťování kartičky se sopkou figurku umístit nemůžeš, takže nemůžeš přemístit ani vílu. U princezny můžeš přemístit vílu pouze v případě že kartičku přiložíš k neobsazenému městu a nic na ni neobsadíš. Pokud přiložíš kartičku s princeznou k obsazenému městu, v tom případě nesmíš umístit žádnou svou figurku, takže nemůžeš přemístit ani vílu.
Já osobně jsem pro pravidla která jsem tu napsal :).
Snad se mi povedlo ti vše dostatečně vysvětlit, pokud máš ještě nějaký dotaz klidně se zeptej. ;)

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)