Nóó.. aj tu dalsia verzia.. No tak to som zvedavy.. co este vymyslia
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
(3.6.2026, 21:13)Chmura Napsal(a): Co vy na to? no nie som uplne stotožený s touto verziou Carcassonne, prečo zrovna šli do tohto štýlu... akú to má spojitosť pixelovať túto hru.. Nevidím žiadnu spojitosť.. @šmoula ma raz upozornil že v Bigboxu boli jedna kartička pixelová. A je to asi globálna chyba. Tak je otázka či tá jedna kartička bola zamerne tak spravená a mala to byť nejaký odkaz(Easter egg) na práve túto pixelovú verziu. Alebo využili chybu z big boxu a chytili sa priležitosti to takto úviesť na trh ako jubilejnú 25 edíciu.. To sú moje dva scénáre ktoré mi vŕtajú v hlave... že jeden je možno pravdivý.. Lebo naozaj tomu uplne nerozumiem prečo zrovna tento štýl na 25 výročie.. Ale už ma asi nič neprekvapí. Tipujem že to bude asi len čisto základná hra +možno opát (videl som záhrady) ale zas nezazrel som pixelového opáta iba obyčajné figúrky. žiadne mini rozšírko v tom nebude.. čiže ma to nepresvedčí kupiť si to.. Ale zberatelia sa asi potešia že bude krabica navyše :D
Ako je pravda že ťažko sa vymýšlajú nejaké jubilejné edície po každých 5 rokov.. A prísť stále s niečim novým a jeden konkrétny dizajn je obtiažne. Takže sa ani nečudujem že skúsili taktúto pixelovú verziu.. je to zas niečo iné... Prevdepodobne to nebude asi dizajn C4 (v čo dúfam že nebude) ale je to zberateľský kus.. Nič viac v tom nevidím..
A ako si myslím tak sa prosto chytili tej jednej pixelovej kartičky ktorú dali do BIG BOX... či už to bol zámer alebo chyba tak to prosto využili a spravili s toho Jubilejku.. Som zvedavý na tie fontány ktoré majú byť ako rozšírenie.. a bude možné to hrať z bežnou základnou hrou... asi dizajnovo to nebude úplne ladiť ale rozšírenie je rozšírenie. Moj názor je: že verzia jubilejná (20r) bola viac atraktívna ako bude táto 25ročná (pixelová). Aj čo sa týka predajov. @šmoula no ten tvoj dizajn 25 je zaujímavý.. až dosť realisticky.. Super.. (7.9.2026, 16:10)Tirannosaurus Napsal(a): Ty nemáš nějaký nápad, kam by se mohli dále posouvat? Nemám šajnu kde by mohli ísť.. Aj ked po tejto výročnej (25.) už fakt človek nevie s čím prídu.. Jediné čo by som prijal je keby spravili svietiace kartičky... nabil by si ich na svetle.. zamiešal a hráš... a pekne by svietili a hráš po tme.. Aj figúrky by boli svieťiace.. To by bola celkom nálož.. Už existujú svietiace farby. ktoré sa dájú tlačiť v tlačiarnach.. síce neviem ako je to s miešaním takýchto farieb a či by sa dokázala spraviť štruktúra odpovedajúca bežnému dizajnu C3 .. ale kto vie...
|
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| Jubilejní edice 20 let a vydání v ČR | Chmura | 6 | 1 324 |
7.4.2021, 23:14 Poslední příspěvek: Chmura |
|
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 4 host(ů)

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)
![[Obrázek: f3cqW61.jpeg]](https://i.imgur.com/f3cqW61.jpeg)