Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
ja som si nedávno dal rezať z podľa vlastného návrhu laserom z lipovej preglejky za pár korún. na nete sa nájdu firmy, čo to robia. len mať čas na vymyslenie insertu :)
Zháňam rozšírenie Obliehanie. Keby si na ne niekde natrafil za rozumnú cenu, daj vedieť :)
(23.3.2018, 23:11)Curuj Napsal(a): ja som si nedávno dal rezať z podľa vlastného návrhu laserom z lipovej preglejky za pár korún. na nete sa nájdu firmy, čo to robia. len mať čas na vymyslenie insertu :)
To zní zajímavě. U jaké firmy sis to nechal dělat ? A nemohl bys přidat nějakou ukázku ?
Rezanie a materiál je od Aicul (gugl nájde), sú z Ružomberka, posielajú aj do CZ. Veľmi dobrý prístup. Mal som chybu vo výkresoch, tak ma hned kontaktovali a upravili podklady, aby to sedelo. Dokonca spravili video, kde bol problém.
Dával som rezať preglejku 6mm na dicetower, nejaké obrázky v prílohe. Robil som 4ks
Zháňam rozšírenie Obliehanie. Keby si na ne niekde natrafil za rozumnú cenu, daj vedieť :)
ano, to je ono. Po kontakte mailom ti povedia viac. Pravda, mňa tam presmeroval niekto iný, ale nemal by byť problém. Stačí mať vektorové dáta. Nemali by odmietnuť