CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Rád bych se představil :-)

téma založeno uživatelem gowery - 18.3.2018, 21:17 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Aspera 1 Chmura 1 Eldenroot 6 gowery 3 Kamzik 2 PesBobes 1 Skubin 2 šmoula 1 Václav Pelíšek 1
Ahoj,
jelikož jsem tu nový, tak se chci trochu představit. Carcassone hraju asi deset let, s narozením dětí přišel trochu útlum, ale nejstarší už dorostl do věku, že se stal plnohodnotným hráčem, tak jsme se k tomu vrátili.
Mám Big box německé edice se základní hrou, dvěma velkými a sedmi malými rozšířeními. Pak jsem objevil internet a další kartičky si vyrábím, celkem nesystematicky, jak mi co přijde pod ruku. Aktuálně jsem zhotovil Mayflower, tak jsme to dneska zkusili a jak najdu správnou sekci, tak asi budu mít pár dotazů k pravidlům na konzultaci Usměvavý
Co se týče vzhledu, líbí se mi víc starší verze, z nové jsem zatím nic nevyráběl (ale líbí se mi Trhy v Lipsku, tak na ně možná dojde).
Moc chválím projekt Carcapedie, to je fakt super.
Chtěl jsem se podívat na nějaká neoficiální rozšíření - našel jsem zmínku o Českých hradech, to by mě moc zajímalo - ale příslušná sekce na mě hází zvysoka bobek, to je bag nebo fíčura? Jinými slovy - je to proto, že jsem tu nový, nebo je něco rozbitý? Usměvavý
Tak to je zatím všechno, co mě napadá.
OK, díky za vysvětlení. Tak já průběžně pár příspěvků stvořím Usměvavý
Odpovědět
Ta kolonizace Marsu nevypadá vůbec špatně. Ne že by tedy bylo tolik času, ale činím si mentální poznámku.
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)